top of page

Nyhetsbrev fra styret i Grensen Borettslag

Sommerhilsen fra styret - Juni 2018

Endelig så er den her. Sommeren. Det betyr sol, ferier og lange fine dager som gjør at vi er mer ute. Dette er bra for helsa, og når folk er ute blir det mer liv i borettslaget. Ikke noe er bedre enn det.

Vi mangler en møteplass, og har nå fått penger fra USBL som gjør det mulig å sette opp griller, bord og benker. Bak blokkene på Tun 2 ved ballplassen ligger forholdene til rette for at vi kan sette opp en hyggelig møteplass. Har du ideer om hvordan den bør utformes, send mail til styret. Adressen er styret@grensestien.no

Styret alene kan ikke skape et aktivt og godt bomiljø. Her må alle være med på laget! Noen av dere ser vi sikkert på sommerfesten. Eget skriv om den kommer i postkassen!

Uansett om du skal være hjemme eller på ferie, så ønsker vi alle en riktig god sommer!

Mangler trær og busker

… Og så mangler vi ett gjerde. Det nedgravde søppelanlegget har nå vært i bruk i et halvt års tid. Innkjøringsperioden har gått ganske greit, med unntak av at kommunens søppelkjører inne i mellom har glemt å komme og tømme. Folk skal ha ros for stadig å bli flinkere til å kaste posene i riktig innkast. Vi er også blitt flinkere til å brette/rive opp større pappesker slik at det ikke ”tetter” seg innkastet, slik at det ikke ser ut som om det er fullt.

Vi er ikke helt i mål ennå. Det har aldri vært grei å sette gamle malingsbokser ved søpla. Hvis du ikke har nøkkel til avfallsanlegget så betyr det at du må bruke det innkastet som tilhører ditt eget tun. Plast må ikke kastes i papiravfallet. Vi kan bli litt flinkere. Noen steder skal det plantes prydbusker, og andre steder er det ytret ønsker om å plante bærbusker. Vi maser fortsatt på Røa gjerdefabrikk som skal gjerde inn anlegget på Tun 1 ved Grensestien 1-3.

Skyhøye priser fra Hafslund

Hvert år når vi slår på fjernvarmen så renner kronene ut i ekspress-fart. Aldri har det vært så dyrt som nå. Vi ligger på et forbruk på rundt 350 000 kroner over budsjett. Det betyr at vi, som tidligere opplyst, må øke fjernevarmeprisen med ca 150 kroner i måneden.

Som kjent blir dette finregnet av USBL som også beregner hva dette vil koste pr leilighet etter en fordelingsnøkkel som tar utgangspunkt i størrelsen på boligen. I år ble fjernvarmen stengt i mai, siden det var en varm vår. Det hjelper dessverre lite på det store regnestykket.

Lekeplass Tun 2

Oppgraderingen av lekeplassen på Tun 2 vil bli igangsatt når leverandøren har tid, og de har lovet at det er ganske snart. Siden denne delen av plassen ikke er så stor, kunne vi ikke få velge fritt blant lekeapparater av hensyn til sikkerhetsregler. Styret har fått tilbakemeldinger om at dumphuske er morsomt, så denne er nå bestilt.

Ny ”snekker”

Siden snekkertjenesten ved Servicesentralen er lagt ned, har borettslaget inngått en rammeavtale med et eksternt firma som kan tilby totaltjenester innen bygg og vedlikehold. Dette betyr at vi nå får satt i gang arbeidet med å bygge om de gamle søppelbodene til oppbevaring av sykler/barnevogner for blokkene på Tun 2 og Tun 4.

Vi har også noen utfordringer når det gjelder blokkene på Tun 1, men her ble søppelboden revet, slik at her må se på alternativer.

Sneiper og snus

Ingen bruker borettslaget uteplasser mer enn barna våre. Dessverre er det nok mange som ikke tenker over det, og flere steder på tunene ”flyter” det med sigarettsneiper og brukte snusposer. Vis respekt. Barna i borettslaget fortjener bede enn som så!

En riktig god sommer ønskes fra alle oss

Styreleder: Beate Framdal, Tun 2

Nestleder: Øystein Sørensen, Tun 4

Styremedlem/sekretær: Norunn Kjenstad, Tun 2

Styremedlem: Anne-Lise Olaussen, Tun 2

Styremedlem: Sarah Gaulin, Tun 3 Varamedlem: Bahar Assad, Tun 1

Varamedlem: Unni Johansen, Tun 1

Varamedlem: Firat Secici, Tun 4

Varemedlem: Toril Hansen, Tun 3

Varamedlem: Ismail Hassan, Tun 4

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page