top of page

På Grensen nr 2. juni 2017

Takk for flott innsats

Tusen takk til alle dere som stilte opp på borettslaget dugnad i mai. Vi fikk gjort mye, og så flott at såpass mange trosset regnværet. Det gikk med flere kilo pølser, to kaker og masse is, for uten mat og drikke duger helten ikke.

Ballspill

Vi har folk som av flere årsaker trenger litt ro og fred. Da er det fint om vi andre kan ta hensyn.Derfor er det fint hvis borettslagets små Messi-er og Rondaldo-er bruker ballplassen når de skal spille fotball. Ifølge vedtektene er det forbudt å spille ball på tunene.

Viktig å huske ved oppussing

Vi pusser opp og maler og bygger fordi vi er glade i hjemmene våre. Det er bra, men vær så snill og ikke flytt bærende vegger så naboen står i fare for å falle ned i stua di. Og ta kontakt med styret hvis du skulle tenke på å bytterom, eksempelvis flytte kjøkken eller bad.

Beboer-permen

Mange av oss kan få en litt ubehagelig overraskelse når uønskede hendelser skjer, for eksempel at utelampa er ødelagt, også tror vi får ny på borettslagets regning.

Derfor er det fint om alle tar en titt i beboerpermene som skal følge med leiligheten. Denne inneholder mye viktig og nyttig informasjon om hvem som har ansva for hva.

Har du ikke beboerperm? Kontakt styret og du får en ny.

Nedgravd søppel

Da ble de avholdt beboermøte på Grendehuset Øst i Bertramjordet 25, tirsdag 6.juni. Folks ønske var klart, og det er nå avgjort at det vil bli installert helt nedgravde søppelløsning.Dette er av hensyn til fremtidig kapasitet og estetisk utforming.

Garasjene

Da er garasjene ferdig vasket, og snart er også parkeringsplassen streket opp med gult, slik at det er lett å se hvor plassen starter og slutter. Takk til alle som passet på å få flyttet ut bilene sine slik at vaskingen gikk raskt unna, noe som også har spart borettslaget, og dere, for unødvendige utgifter.

Når ulykken er ute

Alle vet hvor vi skal ringe ved sykdom og brann, men det kan også skje andre hendelser i hverdagen som krever at vi trenger hjelp. Det kan være vannlekkasjer, låser som går i stå, garasjeporten virker ikke og lignende. Styret har nå

laget et nytt skriv som inneholder informasjon om hvem du kan ringe og hvem som betaler regningen.

Informasjonsskrivet følger ved denne utgaven av På Grensen. Ta godt vare på, da den kan være kjekk å ha.

Hager og gjerder

Styret har den siste tiden fått inn klager fra andelseiere som omhandler hvordan det bør se ut i borettslaget vårt. Det blir påpekt at vi bor på Oslos beste østkant, og med mye hyggelig folk. Da er det ikke så pent med gjerder og haver som sårt hadde trengte både maling, raker og kanskje besøk av en plenklipper. I løpet av uken vil styret ta seg en tur rundt i laget og tar kontakt der hagen eller gjerde burde fått litt stell. Det gis også ros, for det er mange penge hager og uteplasser i borettslaget.

Har du lyst til å gjøre forskjell?

Vi er heldige som har mange store og flotte grøntområder i borettslaget, men for å holde det fint trenger vi flere frivillige til å kunne hjelpe til. Har du lyst til å bidra med et par timer inne i mellom for å bidra til et velstelt borettslag,ta kontakt med styret. Å hjelpe til med det grønne betyr ikke at du trenger å stille på møter - kun ta i et tak med rive, spade, hagesaks eller plante en rosebusk.

Sommer`n er her

Endelig er sommer`n her, og vi trenger laange gode varme dager med mye uteliv og sosialt fellesskap. Fint hvis vi tar litt hensyn til at vi er mange som bor sammen. Varme sommernetter gjør at verandadører og vinduer står åpne, og det betyr at lyden smyger seg fort inn på soverommene.

Grensen Borettslag

Styrerommet er Grensestien 28 Åpningstider: Kl. 18.00 –kl.19.00 1. og 3. (5.)mandag i månedenTelefon: 22 62 40 63 ( kun i åpningstiden)

Eller ta kontakt på mail: styret@grensestien.no

Åsbråten Servicesentral Grensestien 23 Telefon: 22 61 04 52

Kontoret er åpent fra kl.10.00 –kl. 14.00

Viktige telefonnummer når ting skjer:

Garasjeporter, Hørmann, 09920

Strøm, Hafslund, 815 30 400

Lås-smed 901 99 590

Fjernvarme, Hafslund, 815 20 040

Rørlegger, VVS-gruppen, 948 80 836

Glassmester, Svendsen Glass-service, 23 24 50 20(Borettslaget dekker regningen i de tilfeller det er borettslagets ansvar)

Med ønsker om en riktig GOD SOMMER!

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page