top of page

På Grensen - Nr.4 Desember 2016

En liten julehilsen fra oss i styret

Når du sitter i et styret i et borettslag handler ikke travle uker bare om å forvalte borettslaget til alles beste, ofte handler det også om små ting som er store i folks hverdag. Det er en glede de dagene vi kan bidra til å løse et problem, eller finne en god løsning på et problem. Moro er det også når en ser at det er godt oppmøte på dugnader. Disse øyeblikkene er gode å ha på de dagene styret må ta tak i saker som ikke er så hyggelige. Å passe på at vedtekter og husordensregler etterleves er også en oppgave. For det er nå en gang slik at når man sitter i et styret så er det på både godt og vondt.

En av høstens viktige poster er budsjettet. Vi kom pent i havn i år også, og vi klarte det uten å heve husleiene/felleskostnadene.

Vi minner om at mandag 19. desember er siste åpne styrekontor for i år. Alle er velkomne innom på gløgg og pepperkaker.

En riktig fredfull jul og høytid ønskes dere alle!

Hilsen alle oss i styret

Hyggelig med lys, men ….

Jul og høytid betyr kos og levende lys, og det gjør desember til en av årets mest brannfarlige måneder. Pass på at alle levende lys er slukket før du forlater rommet. Sørg fra at levende lys ikke står sammen med brennbare materialer, eksempel juledekorasjoner og brannfarlige lysmansjetter.

Viktig om viktige nummer

Bak på hvert nummer av PÅ GRENSEN står det oppført telefonnummer du kan ringe når akutte hendelser skjer. Siden styret ikke har noen beredskapstelefon som betjenes 24 t i døgnet kan beboerne ringe disse numrene selv. Ringer du unødig risikerer du å få regningen, men handler det om alvorlige hendelser er det borettslaget som dekker kostnadene. Alvorlige hendelser er vannlekkasjer, oversvømmelser og når du ikke kommer ut av garasjen på grunn av feil på garasjeporten.

Når uhellet er ute er det praktisk å slippe og lete etter viktige nummer, ha gjerne disse numrene lagt inn på mobilen din før det skjer noe.

NB! Numrene skal kun ringes når Servicesentralen er stengt – utenfor åpningstiden.

Regler for fyrverkeri

Styret minner om forbudet mot å sende opp fyrverkeri inne på borettslagets område.

Overtredelse kan medføre bot. Forbudet er blant annet av hensyn til fare for skader på mennesker og bygninger.

ølg oss på Facebook

Vi minner om at Grensen Borettslag har egen gruppe på Facebook. Gruppen er offentlig, legg deg til som venn. Her kan du legge ut ting du vil selge, bytte og låne. Eller er det noe du vet skjer i vårt nærmiljø som du mener flere vil ha interesse av, legg ut tekst og gjerne et lite bilde. Hovedbilde på siden, pinnsvinet, er valgt ut fra av vi er heldige å ha masse pinnsvin i borettslaget. Dette lille piggete og søte vesenet er faktisk til stor nytte, og spiser både innsekter og snegler.

Sikkerhetsposer

Å dele ut sikkerhetsposer før jul er blitt en tradisjon. Alle vil i løpet av de nærmeste dagene få levert en pose som består av et batteri til brannalarmen/røykvarsleren og en eske med noen fyrstikker som brukes til å teste om alarmen virker. I posen ligger det også et hefte. I heftet er det et skjema med sikkerhetsspørsmål. Flott hvis dette fylles ut og leveres styret.

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page